چرا که بسیاری از بانوان برای بهبود شکل و اندازه سینه خود به این عمل روی میآروند. پروتز و کاشت سینه بدون تردید روشی موثر برای بزرگتر و خوش فرمتر کردن سینه است.
جراحی پروتز سینه روشی قطعی برای برآورده کردن خواسته بانوانی است که همواره آرزوی داشتن سینههایی بزرگ و برجسته داشتهاند. البته عدهای نیز پس از بارداری و شیردهی با مشکل تحلیل رفتن و بدشکلی سینه مواجه میشوند و با هدف زیباسازی سینه برای عمل جراحی پروتز سینه به کلینیکهای زیبایی مراجعه میکنند، گروهی نیز پس از بیماری و بریدن سینه تمایل به بازسازی سینه خود دارند . همچنین متقاضیان عمل بزرگ کردن و زیباسازی سینه با پروتز، بهتر است مناسب بودن و ضرورت عمل لیفت و بالا کشیدن سینه در کنار پروتز را نیز بررسی کنند تا در نهایت با داشتن سینههایی جوانتر و خوشفرمتر، به اندام رویایی خود نزدیک شوند.
جراحي پروتز سينه( بزرگ كردن سينه) تنها يك روش جراحي ساده نمي باشد ، بلكه فرايندي است كه شامل ٤ مرحله مي باشد:
١) اموزش جامع بيمار و گرفتن رضايت نامه اگاهانه
٢) ارزيابي قبل از عمل براساس بافت بيمار
٣) تكنيك جراحي صحيح با بهبودي سريع
٤) اموزش هاي كامل بعد از عمل
انواع پروتز سینه:
١)گرد يا round
٢) اناتوميكال يا قطره اشكي
موارد كاربرد پروتزهاي گرد:
١) افرادي كه دوست دارند سينه هايشان برجسته تر بنظر برسد( بيشتر از حد نرمال)
٢)پوشش بافت نرم خوب داشته باشند و شكل اوليه پستان انها خوب باشد.
٣)جراحي اصلاحي يا revision ( در موارد تغيير پروتز، انقباض كپسولي، پارگي پروتز و چرخش پروتز)
٤) چرخش تكرار شونده پروتز
مواردكاربرد پروتزهاي قطره اشكي:
١)افرادي كه نماي طبيعي مي خواهند و بافت پستان انها خيلي كم است يا اصلا بافت پستان ندارند.
٢)سينه هاي تخت و بدون شكل يا افرادي كه پوشش بافت نرم انها خيلي كم مي باشد.
٣) كساني كه دچار constricted lower pole يا دفورميتي tuberous پستان مي باشند.
٤) عدم تقارن ساده يا پيچيده
٥) پتوز يا شلي قسمت تحتاني پستان( در صورت ضعيف بودن بافت ، محدوديت در گذاشتن پروتز وجود خواهد داشت)
عمل پروتز سینه:
بزرگ کردن سینه با پروتز عملی سرپایی است که تحت بیهوشی عمومی در مدت یک تا دو ساعت انجام میشود. پس از این که در جلسه مشاوره روشهای مختلف بزرگ کردن سینه بررسی شد و جراح اندازه و نوع پروتز را با توجه به شرایط و ترجیح بیمار انتخاب کرد؛ در نهایت روش ایجاد برش و قرارگیری پروتز مشخص میشود. جراح میتواند برای وارد کردن پروتز برشها را در سه محل متفاوت، یعنی زیربغل، هاله دور سینه (بافت اطراف نوک پستان) یا چین زیر سینه ایجاد کند. دکتر راسخی تمام این برشها را به گونهای ایجاد میکنند که تا حد امکان محو و نامشخص باشد.
جراح پروتز را پس از ایجاد برش از بالا یا پایین عضله دیواره قفسه سینه وارد بدن میکند. بدن پروتز را در جای وارد شده نگه میدارد و از جابجا شدن آن زیر پوست جلوگیری میکند. جراح برش را پس از قرار دادن پروتز در جای مناسب میبندد و بخیه میزند.
دوران بهبود پس از پروتز سینه:
دوران بهبود اولیه پروتز سینه یک تا دو هفته طول میکشد. بخیههای زده شده برای بستن برش قابل جذب است و نیازی به کشیدن ندارد، اما محل برش تا یک هفته پس از جراحی پانسمان است. هفته اول دشوارترین و ناراحت کنندهترین زمان دوران بهبود است. بیمار باید تا چند هفته فعالیت خود را محدود کند و از انجام کارهای بدنی سنگین مانند ورزش خودداری کند. اکثر بانوان میتوانند یک هفته پس از جراحی به سر کار بازگردند.
ورم بعد از پروتز سینه طبیعی است و حدود شش ماه پس از جراحی وجود دارد. بااین حال نتیجه عمل تا حد زیادی پس از بهبود یافتن و جوش خوردن برشها و فرونشستن بخش اعظم ورم مشخص است.
منبع: پروتز سینه
:: برچسبها:
پروتز سینه ,
:: بازدید از این مطلب : 562
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0